Apple Online Store Artık Türkiye'de.‏

Apple'ın türkiye mağazasını merakla beklerken apple online store da artık Türkiye için hizmete girmiş bulunmakta. Artık daha ucuza Apple ürünlerini almak çok daha kolay. mağaza teslim süresini 1-3 iş günü olarak belirlemiş bunun yanında kredi kartlarına ücretsiz kargo imkanı ve ücretsiz değişim imkanı sunan apple store biz türk müşterilerini oldukça sevindirmiş durumda.

Başlangıç olarak apple iphone 5S başlangıç fiyatı 2149 TL  (16GB)
Başlangıç olarak apple iphone 5C başlangıç fiyatı  1849 TL (16GB)


Kişiye özel yardım.


00800 448 829 873 numaralı telefonu arayın veya online sohbet edin
Yeni bir iPad, iPhone ve Mac satın alırken tüm sorularınızı yanıtlayacak, size ürünün harika özelliklerini gösterecek, doğru modeli seçmenize ve daha fazlasına yardımcı olacağız. Ve siparişiniz size ulaştığında, kurulumunu tam sizin istediğiniz gibi ve ücretsiz olarak gerçekleştireceğiz.




Apple’ı en iyi tanıyanlardan, size özel yardım alın.

Arayın veya tıklayın.

Bizimle iletişime geçmek çok kolay. “Hemen Sorun” düğmesini tıklayarak online sohbete başlayın veya 00800 448 829 873 numaralı telefonu arayın. Komisyon üzerinden çalışmadığımız için, önem verdiğimiz tek şey doğru ürünleri bulmanıza yardımcı olmaktır.

Doğru kararları verin.

Hemen önünüzdeki ekranda tüm sorularınızı cevaplayabilir ve size iPad, iPhone ve Mac’in harika özelliklerini gösterebiliriz. Ayrıca ihtiyaçlarınıza yönelik uygulamalar, muhteşem aksesuarlar ve daha fazlasını bulmanıza yardımcı olabiliriz.

Daha fazlasını yapmayı öğrenin.

Bizimle ücretsiz bir online görüşme ayarlayın, Apple siparişiniz size ulaştığında onu daha da yakından tanımanıza yardımcı olalım. E-posta kurulumunuza ve uygulamalar indirmenize yardımcı olabilir, püf noktaları, ipuçları ve çok daha fazlasını gösterebiliriz.

0 yorum: