IOS 6 için en iyi 10 Cydia Uygulamaları

jailbreak yapılmış ios cihazlarımızda cydia ile indirebileceğimiz 10 harika uygulama

LivePapers

Bu uygulama ile ios 7 ve android cihazlarımızda olduğu gibi canlı duvar kağtlarını wallpaper yapmamıza imkan verir.
LivePapers Cydia app

Draw your pass

Bu uygulama klasik kilit açma deseni yerine kafamıza göre desenler üretmemize imkan verir.
adım Cydia app

Dashboard X

 Bu Cydia uygulaması ile bir kolaylıkla ekranda widget ayarlayabilirsiniz. Bu uygulama ile oluşturulan aletler kolayca özelleştirilebilir ve ekranda etrafında hareket ettirilebilir.
Pano X Cydia app

IntelliScreenX

Bu uygulama bir bildirim merkezi editörüdür. iOS cihazlarda bildirimleri açılan menüden farklı sağlar ve RSS okuyucu, Facebook, Twitter, Hızlı Cevap, Genişletilmiş takvim ve posta desteği gibi özellikleri içerir.
IntelliScreenX Cydia app

Bülten

Bu iOS 6 cihaz sahipleri Kilitli ekranda önemli bildirimleri veya mesaj olmasını sağlar, çünkü bu uygulama iOS 6 için en iyi 10 Cydia uygulamalar listesinde en iyi olmak için kanıtlıyor. Apple cihazlar bu özelliği eksikliği ancak kullanıcıların kesinlikle jailbreak ve Bülten kullanarak bu özelliği alabilirsiniz.
Bülten Cydia app

Springtomize2

Springtomize2 uygulaması kullanıcılar değiştirerek simgeler, durum çubuğu, metin, vb cihaz değiştirmenizi sağlar
2 Cydia app springtomize

Zeplin

Bu uygulama, ekranın sol üst köşesinde mevcut logoyu değiştirmeye yardımcı olur. Bu logo farklı yapımında yardımcı olabilecek bazı ilginç logolar vardır.
Zeppelin Cydia app

SBSettings

Bu uygulama cihaz mevcut farklı tuş işlevleri için güzel erişilebilir menü almak yardımcı olur. Önemli 3G gibi menüler, Wi-Fi, Yer, Parlaklık, Hizmetler, vb içerir
SBSettings Cydia app

Activator

Bu uygulama tokatlamak, jest gibi bazı işlevler için aktivasyon yöntemleri belirlerken, vb dokunun, sallamak yardımcı olur
Activator Cydia app

Harlem Shake

Bu iOS 6 için en iyi 10 Cydia uygulamalar arasında bir çok yenilikçi bir uygulama. Bu cihaz ritim ve diğer müzikler için farklı cevaplar yapar.
Harlem Sarsıntı Cydia app

0 yorum: